Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین نشست توجیهی پروژه بازنگری برنامه‌های درسی علمی کاربردی با حضور معاونین، مدیران، اعضای هیئت علمی و کارشناسان ستاد مرکزی و واحدهای استانی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست اصغر کشت کار قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص اهداف و اهمیت پروژه ملی بازنگری برنامه‌های درسی علمی کاربردی، بر ضرورت این امر به شکل مستمر با بهره مندی از ظرفیت کارشناسی داخلی دانشگاه تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشت کار افزود: آموزش به عبارتی انتقال تجربه و سرمایه گذاری برای توسعه جامعه است، ایجاد ۱۲۵ رشته جدید که طی یک حرکت جهادی و بی سابقه در دانشگاه جامع علمی کاربردی برای مشاغل نوظهور و مبتنی بر آینده شکل گرفت، یکی از دلایل استقبال متفاوت نسبت به سال‌های قبل از رشته‌های این نظام آموزشی است.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: دوره‌هایی که پایه علمی ندارند در مرحله بازنگری باید مورد تأمل قرار گرفته اند و در صورت عدم نیاز جامعه حتی منسوخ شوند، نباید بازنگری صرفاً محدود به رشته‌های فعلی باشد بلکه می‌توان با نگاه آینده پژوهی و پس از تحلیل مشاغل روز، به ایجاد رشته‌های جدید نیز منجر شود.

در این نشست علیرضا جمالزاده، سرپرست دفتر برنامه‌ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: به دنبال مصوبه اخیر هیئت رئیسه دانشگاه مبنی بر همفکری و همراهی تمامی صاحب نظران در خانواده بزرگ علمی کاربردی برای پیاده سازی یکی از مأموریت‌های جدی و مستمر دفتر برنامه‌ریزی درسی در خصوص بازنگری رشته‌های علمی کاربردی، همپای تدوین رشته‌های جدید است.

وی افزود: این طرح مستمر و بر پایه سیاست‌ها و راهبردهای کلان و اخیر نظام آموزش علمی کاربردی و با قصد کیفی سازی بیش از پیش فعالیت‌های آموزشی همگام با فاز نخست هوشمندسازی فرآیندهای دانشگاه است.

سرپرست دفتر برنامه ریزی درسی و دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: هرچند بازنگری برنامه‌های درسی در نظام‌های آموزشی همواره مورد توجه بوده و امری غیر قابل اجتناب است؛ این امر برای این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه مأموریت گرا و پاسخگوی نیاز بازار و حوزه‌های شغلی، جدی تر و ضروری‌تر است.

جمالزاده افزود: این طرح به عبارتی موجب کادرسازی غیر ساختاری از طریق جریان سازی و آماده سازی ظرفیت‌های داخلی و علاقه مندان به مشارکت در حوزه برنامه ریزی درسی است.

تبین مباحث مالی پروژه توسط دکتر باقری فراهانی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی و تاکید بر حمایت همه جانبه از دیگر محورهای این نشست بود.

در ادامه، کشاورز معاون دفتر برنامه ریزی درسی و صادقی، ضمن تبیین ابعاد پروژه، به تشریح فرآیند اجرایی و چگونگی اقدام برای برنامه ریزی و هماهنگی برای تشکیل کمیته‌های علمی تخصصی بازنگری و مجموعه وظایف پیش بینی شده برای آن پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی بازنگری دروس دانشگاه جامع علمی کاربردی دفتر برنامه ریزی درسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۵۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع

به گزارش جام جم انلاین البرز، اصغر بیات مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با اشاره به اینکه بازنگری در تعاریف درجه بندی مراتع یک ضرورت است و تعاریف گذشته از درجه بندی نتوانسته است شرایط واقعی مراتع را نشان دهد گفت: تعاریف جدید باید به گونه‌ای باشد که ضمن جامع بودن بتواند وضعیت واقعی مراتع را بیان کند.
وی همچنین با اشاره به تبصره یک ماده ۳۱ ق. ح. ب که اجاره مراتع غیر مشجر درجه یک را برای مصارف غیر کشاورزی ممنوع کرده است افزود تعاریف دقیق درجه بندی مراتع می‌تواند زمینه ساز حفاظت از مراتع باشد.

این مقام مسئول ضمن قدردانی از حضور اساتید دانشگاه تهران و موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور در این جلسه، استفاده از ظرفیت بخش آموزش و تحقیقات در همفکری و همکاری با بخش اجرایی را دارای اهمیت توصیف کرد.
گفتنی است اساتید دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران آقایان دکتر ارزانی، دکتر آذرنیوند، دکتر جعفری، دکتر طویلی، آقای دکتر جنیدی از دانشگاه کردستان، سرکار خانم دکتر نادیا کمالی از موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع در این جلسه حضور یافته و ضمن بررسی موضوع در خصوص عوامل موثر در درجه بندی مراتع نظرات فنی خود را ارائه کردند.

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • اماکن مرتبط با مقاومت در کتاب‌های درسی معرفی شوند